Címkék

airwaves (1) american express (1) best magazin (1) blaupunkt (1) budapest bank (3) cappy (2) cib bank (2) coca cola (3) cws (1) dacia (1) eon (1) fiat (1) ford (1) gastroyal (1) google (1) heineken (1) honda (1) index (1) k&h bank (1) kika (1) kinder (2) knorr (1) kozel (1) közhasznú (1) mcdonalds (1) medve (1) mercedes (1) michelin (1) microsoft (2) miele (1) milka (1) mio (1) mkb bank (1) netpincér (1) ofotért (2) orbit (1) otp bank (1) pannon (4) pepsi (1) peugeot (1) pick (1) raid (1) renault (2) rexona (1) rtl klub (1) skoda (1) soproni (1) t com (1) t online (2) vilmos (1) vodafone (3) volkswagen (1) volvo (1)

Vodafone - Idegenvezetőnk Kásás Tamás

2008.02.18. 20:16 reklamzabalo



A Vodafone legújabb, roaming szélessávú internetet reklámozó kisfilmjében Kásás Tamás vezet minket körbe egy olasz kisvárosban, Recco-ban.

Nagyon kiváncsi lennék arra, hogy a filmet szándékosan esős időben forgatták, vagy csak pont így sikerült, sajnos erre a választ még sehol nem találtam meg.
Ami miatt azt gondolom, hogy szándékosan így csinálták, az az, hogy a borult ég miatt szürke, borús minden, az egész filmből hiányoznak a színek, leszámítva a nagy ember mellett még sokkal kisebbnek tűnő piros kisautót, ami típusát tekintve egy régi Fiat 500-as. E miatt ez annyira kitűnik a környezetéből, hogy egyből tudatosul bennünk, egy Vodafon reklámot látunk.

Aranyos a reklám, először egy szökőkutat látunk, majd egy tipikus kis olasz étterem főpincére integet hevesen Kásásnak, ismeri, hiszen ott szokott reggelizni. Majd madártávlatból a 3. emeleti kislakását is megmutatja, és végül az uszoda következik, ahol már le is parkol főszereplőnk. Tipikus aggódó édesanyja egyből látja rajta, hogy nem eszik rendesen, meg is jegyzi ezt, amire csak az "Anya, ne már..." választ kapja, ezen jót mosolyogtam, szerintem nem véletlen, hogy ezt a részt, pont a kiszállás közben halljuk, itt láthatjuk együtt a kis autót és a nagy embert.

Mint az köztudott, nem szeretem az apróbetűket, de ez az a szint, ami még számomra is elfogadható, fontos információ, hogy az ár egy napra érvényes, és maximum 50 Mb adatforgalmat enged meg, ez kellően nagy betűkkel jelenik meg a reklámban.

Hangulatos reklámfilm, jól eltalált, hozzáillő zenei aláfestéssel, és remek képi világgal.

Szöveg:

-Hát ez gyönyörű!
-Aha, látnád napsütésben.

-Nézd anya! Itt szoktam reggelizni.

-Nézd csak! Itt lakom a harmadikon.

-Ez az uszoda, ugye?
-Aha.
-Olyan soványnak tűnsz, eszel te rendesen Tomikám?
-Anya, ne már!
-Ki szállsz? Itthagysz a kocsiban?

Végre külfölfön is úgy internetezhetsz, mintha otthon lennél.
Mindössze 3000 Ft-ért 24 órán át használhatod vezetéknélküli internetedet, csak regisztrálj SMS-ben!
Ez a te pillanatod, Vodafone.

3 komment

Címkék: vodafone

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamzabalo.blog.hu/api/trackback/id/tr78344717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frenetik 2008.02.25. 20:20:24

kásás tomi anyja szerepel-e a reklámban? mert, ha nem, akkor siralmas! :)

Crispo 2009.03.07. 11:46:46

Tudna valaki segíteni, hogy a reklám zenéjét hol lehet letölteni. megszerezni, ki az előadója és mi a szám címe?

HPetyko 2009.03.25. 19:16:15

Engem is az érdekelne, hogy ki az anyja a reklámban? Nem Kőszáli Ibolya véletlenül?
süti beállítások módosítása