Címkék

airwaves (1) american express (1) best magazin (1) blaupunkt (1) budapest bank (3) cappy (2) cib bank (2) coca cola (3) cws (1) dacia (1) eon (1) fiat (1) ford (1) gastroyal (1) google (1) heineken (1) honda (1) index (1) k&h bank (1) kika (1) kinder (2) knorr (1) kozel (1) közhasznú (1) mcdonalds (1) medve (1) mercedes (1) michelin (1) microsoft (2) miele (1) milka (1) mio (1) mkb bank (1) netpincér (1) ofotért (2) orbit (1) otp bank (1) pannon (4) pepsi (1) peugeot (1) pick (1) raid (1) renault (2) rexona (1) rtl klub (1) skoda (1) soproni (1) t com (1) t online (2) vilmos (1) vodafone (3) volkswagen (1) volvo (1)

Airwaves - Az élet nagy kihívásai

2008.02.27. 15:32 reklamzabalo



Fura helyzetben vagyok ezzel a reklámmal. Nagyon jól meg van csinálva, ezért közkedveltnek mondható, kérdés, hogy eléggé-e?

Hogy mire is gondolok. Mivel a reklám lényegi részében, ami tényleg jó, meg sem jelenik a reklámozott termék, és szó sem esik róla, ezért aki nem szeret bele teljesen, és nézi végig, fogalma sem lesz róla, hogy ez egy Airwaves reklám. Ezért is kérdés, hogy tud-e annyira népszerű lenni (vagy lehet, hogy már az is?), hogy a "kihívás" szóról mindenkinek az airwaves ugorjon  be.

A reklám, mint kisfilm, nagyon jó, a zene is jó(és illik is a reklámhoz), ami egyébként ehhez a reklámhoz lett elkészítve, ez az Airwaves - Go Time kódnévre hallgat.

Mint reklám, jó kérdés, látni kell, hogy mennyire lesz felkapott. Attól tartok, nem eléggé ahhoz, hogy igazából elérjék a kívánt hatást.
Illetve nekem kicsit furcsa, az hogy az "élet nagy kihívásai"-val egy rágógumit reklámoznak, csak azért, mert így tiszta fejjel csaphatunk bele a lecsóba.

Szöveg:

Menni fog!
Egy pillanat, igen. Nem, nem ez nem jó!
Huh!
Megcsinálom!
Bennem van!
Áhh!
Pff!
Jól van!
Húúú!
Meg lesz!
Igen!

Az élet tele van kihívásokkal, vágj bele tiszta fejjel!
Airwaves. Mostantól
erősebb, hosszan tartó ízzel.

Érdekesség még, a reklám angol nyelvű, teljes verziója:



4 komment

Címkék: airwaves

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamzabalo.blog.hu/api/trackback/id/tr5356762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zenefan 2008.03.02. 02:36:50

Jelentem alásan, a reklám a zenével együtt meglepően elsöprő erejü volt, mind itthon mind külföldön (ahol Excel Xtreme néven fut)!!!
A zenéjéért idehaza, a reklám sugárzása után pár héttel több százan érdeklődtek!
Csak tény, hogy lassan a Wrigleys-nek elő kéne rukkolnia valami újjal és lehetőleg ezt a reklámot felülmúló produkcióval... Nem lesz könnyű, viszont elszúrni annál inkább ;)

S@ti · http://sati1984.extra.hu 2008.03.25. 20:46:26

Az egyetlen reklám, amit tízszer egymás után is képes lennék megnézni! Nagyot üt!

decibel 2008.04.06. 00:05:32

Kisfilmként zseniális, reklámként kevésbé. Lehet csak én vagyok debil, de amikor a boltba rágót akarok venni, és eszembe jut a reklám soha nem tudom, hogy airwaves, vagy winterfresht vegyek e, tudni illik arra már nem emlékszem melyik márkának a reklámja. Végülis mindegy is, mert azonos az anyacég.

Anhigna 2008.08.07. 14:24:31

Nem lehetne megoldani azt h a reklám zenéjét kiadnák mp3-ban, teljes verzióban?? Egyébkén már megnéztem 100-szor és nagyon tetszik:) üdv.
süti beállítások módosítása