Címkék

airwaves (1) american express (1) best magazin (1) blaupunkt (1) budapest bank (3) cappy (2) cib bank (2) coca cola (3) cws (1) dacia (1) eon (1) fiat (1) ford (1) gastroyal (1) google (1) heineken (1) honda (1) index (1) k&h bank (1) kika (1) kinder (2) knorr (1) kozel (1) közhasznú (1) mcdonalds (1) medve (1) mercedes (1) michelin (1) microsoft (2) miele (1) milka (1) mio (1) mkb bank (1) netpincér (1) ofotért (2) orbit (1) otp bank (1) pannon (4) pepsi (1) peugeot (1) pick (1) raid (1) renault (2) rexona (1) rtl klub (1) skoda (1) soproni (1) t com (1) t online (2) vilmos (1) vodafone (3) volkswagen (1) volvo (1)

Skoda Fabia - Nem vagyunk egyedül?

2008.02.27. 17:38 reklamzabalo



Mi van ha nem vagyunk egyedül?

Semmi baj, mert az új Skoda Fabia kombiban akár 4 ember is elfér, még akkor is, ha ebből kettő magával hozza az űrhajóját is.
Kicsit furcsa ez a reklám, próbál vicces lenni, aranyos ötlet, de azért nem az igazi. Illetve a kivitelezés is lehetett volna profibb.

Bármely normál személyautóban elfér 4, de akár 5 ember is! Űrhajót pedig kétlem, hogy sokan hordanának magukkal.

Nem csak szidni akarom a reklámot, nehogy félreértés essen, nem a "rossz reklámok" kategóriába sorolnám, semmikép nem. Nézzünk hát néhány pozitívumot!

Amikor először látjuk az űrhajót óriásinak tűnik, ez egy ügyes filmes trükk, közelről, csak a felnagyítandó tárgy egy kis részlete látszódik, ami a közelsége miatt óriásinak tűnik a háttér egyéb elemei mellett. Magyarul, ami közelebb van a kamerához, az nagyobbnak hat.

A táj is nagyon tetszik, bár nem tudom kinek van a kertjében egy ekkora park. Biztosan van ilyen, csak az szerintem nem Skoda-val jár.

Az alapötlet elmegy, a kivitelezés lehetne kicsit jobb, de ahogy már írtam, nem rossz a reklám.

Szöveg:

Mögötted a tér, előtted az élet.

Fotózza le, és nyerje meg az új Skoda Fabia Kombit!

Skoda. Egyszerűen nagyszerű.

Szólj hozzá!

Címkék: skoda

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamzabalo.blog.hu/api/trackback/id/tr98356920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása