Címkék

airwaves (1) american express (1) best magazin (1) blaupunkt (1) budapest bank (3) cappy (2) cib bank (2) coca cola (3) cws (1) dacia (1) eon (1) fiat (1) ford (1) gastroyal (1) google (1) heineken (1) honda (1) index (1) k&h bank (1) kika (1) kinder (2) knorr (1) kozel (1) közhasznú (1) mcdonalds (1) medve (1) mercedes (1) michelin (1) microsoft (2) miele (1) milka (1) mio (1) mkb bank (1) netpincér (1) ofotért (2) orbit (1) otp bank (1) pannon (4) pepsi (1) peugeot (1) pick (1) raid (1) renault (2) rexona (1) rtl klub (1) skoda (1) soproni (1) t com (1) t online (2) vilmos (1) vodafone (3) volkswagen (1) volvo (1)

Milka - Hogy talál meg minden rejtekhelyet a húsvéti nyuszi?

2008.03.18. 00:41 reklamzabalo



Tipikusan az a reklám, ami próbál vicces lenni, de nem sikerül. Próbál látványos lenni, de iazából ez sem jön össze, sőt még valósnak sem tűnik, egyáltalán nem. Ilyenkor nem értem, hogy miért nemlehet tapasztalt, gyakorlott színészeket alkalmazni, úgy gondolom, ha valaki, a Milka ezt megengedhetné magának.

Alapjában véve szép helyen forgatták a filmet, talán ennek egy kicsit nagyobb hangsúlyt kellett volna adni. A színészi teljesítmények ahogy írtam, borzalmasak, talán a legeslegrosszabb az első mondat, engem ez idegesít a legjobban: "Apa, hogy talál meg minden rejtekhelyet a húsvéti nyuszi?".
A húsvéti fészekkeresők ismételten nagyon bugyuták, próbálnak viccelődni, de szerintem egyáltalán nem viccesek, ráadásul a nyuszi nincs is sehol, ő hol van ilyenkor?
És akkor azt már nem is említem, hogy már kicsikorukban a gyerekek fejébe verik a táplálkozási láncot, ennek ellenére itt a medve a nyuszika húsvéti vállalkozásának egyik alkalmazottja.

A fészekkeresők egyébként annyira megijjednek a gyerekektől, hogy még a nagyítójukat is ottfelejtik a tejesbödönöknél, amelyek egyikéből előkerülnek a nyuszik, amik közül az egyik a főszereplő kislányé, hiszen ez volt minden kívánsága... Véletlenül sem egy barbibaba.

Ennyire zavaros, amatőr reklámot rég láttam, nekem nagy csalódást okozott, a milkának üzenem, hogy jobban jártak volna, ha maradnak a lila tehénnél, az apukának pedig azt, hogy "hát"-al nem kezdünk mondatot.






Szöveg:

-Apa, hogy talál meg minden rejtekhelyet a húsvéti nyuszi?
-Hát, a húsvéti fészekkeresők segítségével, akik nagy szakértelmüknek köszönhetően kitartóan keresik, és biztos kézzel találnak rá a legjobb rejtekhelyekre.

Hallottátok?
A fészekkeresők!
Hűű, a Milka húsvéti nyuszi.

Krémes alpesi tejből a legnagyobb gyengédséggel készül...

Ez volt minden kívánságom!

...a Milka húsvéti nyuszi.

Szólj hozzá!

Címkék: milka

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamzabalo.blog.hu/api/trackback/id/tr91385507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása