Címkék

airwaves (1) american express (1) best magazin (1) blaupunkt (1) budapest bank (3) cappy (2) cib bank (2) coca cola (3) cws (1) dacia (1) eon (1) fiat (1) ford (1) gastroyal (1) google (1) heineken (1) honda (1) index (1) k&h bank (1) kika (1) kinder (2) knorr (1) kozel (1) közhasznú (1) mcdonalds (1) medve (1) mercedes (1) michelin (1) microsoft (2) miele (1) milka (1) mio (1) mkb bank (1) netpincér (1) ofotért (2) orbit (1) otp bank (1) pannon (4) pepsi (1) peugeot (1) pick (1) raid (1) renault (2) rexona (1) rtl klub (1) skoda (1) soproni (1) t com (1) t online (2) vilmos (1) vodafone (3) volkswagen (1) volvo (1)

Szerelmi bánat a CIB Banknál

2008.03.23. 10:51 reklamzabalo

A korcsolyás mulatság után visszatérünk a rendelőbe a CIB Bank legújabb reklámfilmjében.

Szerencsére az előzőnél jobbnak mondható, bár azt nem nehéz felülmúlni.

A story ismét óriási, egy elefánt szerelmi bánatáról, és Cseke Katinka (asszisztenshölgy) csokizabálásról szól az egész, aki egyébként iWiW adatlapja szerint "Takarít, fogyózik, fogyózik, fogyózik, rendületlenül!!!", persze amikor ép nem dolgozik, úgyhogy a rendelőben nyugodtan tömheti a csokit.
A másik főszereplő (Doki) egyébként Vasvári Csaba, aki a Győri Nemzeti Színház tagja.

Tipikusan az a reklám, ami mint film vagy tetszik valakinek, vagy nem, itt egyébként humorával próbálja megfogni a nézőket, de mint reklám, borzalmas.

Le merném fogadni, hogy szinte senki nincs tisztában azzal, hogy mit is reklámoznak valójában, megmondom őszintén, erről a filmről én sem tudom, pedig tényleg megnéztem néhányszor.

Így sajnos nem sok értelme van reklámozni, mert még a brandet sem vésik be az emberek fejébe, hiszen tapasztalatból tudom, hogy úgy emlegetik az emberek, hogy az az "állatorvosos reklám", a legtöbbjüknek fogalmuk sincs arról, hogy melyik bankhoz kössék.

Az ilyen dolgokat jó lenne szem előtt tartani.



Szöveg:

-50 tábla csoki? Szerelmi bánat! Indulunk!

-Doktor úr, nézze meg, mindig csak nasi-nasi, állandóan eszik. És ez a sok csoki.
-Jajj, Doki, elvette a csokimat.
-Én megmondtam!
-Nincs baj, csak várandós a kicsike, ez náluk két évig is eltart, úgyhogy várunk.

Két évet mi is várunk.
Válassza a CIB költözési lakáshitelt, és ráér eladni a régi lakását.

-Megint csoki?
-Szerelmi bánat.
-Aha.

THM 8,37%.

CIB Bank. Egy hullámhosszon.

1 komment

Címkék: cib bank

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamzabalo.blog.hu/api/trackback/id/tr85393214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása