Címkék

airwaves (1) american express (1) best magazin (1) blaupunkt (1) budapest bank (3) cappy (2) cib bank (2) coca cola (3) cws (1) dacia (1) eon (1) fiat (1) ford (1) gastroyal (1) google (1) heineken (1) honda (1) index (1) k&h bank (1) kika (1) kinder (2) knorr (1) kozel (1) közhasznú (1) mcdonalds (1) medve (1) mercedes (1) michelin (1) microsoft (2) miele (1) milka (1) mio (1) mkb bank (1) netpincér (1) ofotért (2) orbit (1) otp bank (1) pannon (4) pepsi (1) peugeot (1) pick (1) raid (1) renault (2) rexona (1) rtl klub (1) skoda (1) soproni (1) t com (1) t online (2) vilmos (1) vodafone (3) volkswagen (1) volvo (1)

Fiat 500 - Reklám a reklámban

2008.03.25. 12:29 reklamzabalo

Igen egyedi az új Fiat 500 reklám. Kicsi, de hasznos, úgynevezett "smart" tárgyak váltogtják egymást igen gyorsan, ezért nehéz rákoncentrálni bármelyikükre is.

A sort a Fiat 500 bicskakulcsai, majd maga az autó zárja, különböző nézőpontokból.

Érdekesség, hogy ez a film egy úgynevezett "reklám a reklámban", ugyanis látható egy öngyújtó, amelyen rajtafelejtették a gyártójának, a Bic-nek a logóját, a gitárpengetőn jól olvasható a Fender felirat, bár logó, vagy felirat nincsen, de szerintem mindenki megismer egy iPod Shuffle-t, a szósz természetesen Kikkoman, de ez után egy Tabasco is feltűnik.
Mind mind más más cégek termékei, amelyeknek közük nincsen a Fiat-hoz.

Kérdés, hogy miért is kerültek akkor bele a reklámba?

A képek annyira gyorsan váltják egymást, hogy normál esetben, a TV előtt ülve lehetetlenség kiszúrni ezeket, ha viszont kikockázzuk a videót, remekül látszik minden.
Talán figyelmetlenek voltak a Fiat-nál, és úgy gondolták úgysem veszi észre senki? Nem hiszem, inkább arra gyanakodom, hogy a fent említett cégekkel egy különleges szerződést kötöttek, és így kerültek be a reklámok, a reklámba.
Igen pozitívan, konkrétan zseniálisnak nevezi ezeket a tárgyakat a film, és ez kinek ne tetszene, ha éppen az ő termékére mondják.

A reklámnak hallható szövege nincsen ugyan, de a tárgyak között fel-, felbukkan néha egy szó, vagy mondatrészlet:

A mindennapok mesterművei.
Néhány apró tárgy egyszerűen zseniális.

Okos, ötletes a reklám, látványos a képi világa, és a zenei aláfestés sem rossz, Tiziano Lamberti - 21 című száma hallható a film alatt.

Végezetül jöjjön maga a reklám:



Szólj hozzá!

Címkék: fiat

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamzabalo.blog.hu/api/trackback/id/tr66395804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása