Címkék

airwaves (1) american express (1) best magazin (1) blaupunkt (1) budapest bank (3) cappy (2) cib bank (2) coca cola (3) cws (1) dacia (1) eon (1) fiat (1) ford (1) gastroyal (1) google (1) heineken (1) honda (1) index (1) k&h bank (1) kika (1) kinder (2) knorr (1) kozel (1) közhasznú (1) mcdonalds (1) medve (1) mercedes (1) michelin (1) microsoft (2) miele (1) milka (1) mio (1) mkb bank (1) netpincér (1) ofotért (2) orbit (1) otp bank (1) pannon (4) pepsi (1) peugeot (1) pick (1) raid (1) renault (2) rexona (1) rtl klub (1) skoda (1) soproni (1) t com (1) t online (2) vilmos (1) vodafone (3) volkswagen (1) volvo (1)

Ofotért - 1 millió eladott szemüvegkeret

2008.03.25. 21:19 reklamzabalo

Ügyes reklám, azthiszem igen jó ötlet szemüvegkeretek reklámozására. Változatos, sok féle arc jelenik meg, és igazából más sem, mert végig csak fel-felvillanó arcokat látunk.

Az egyetlen közös bennük, a szemüveg, aminek keretjét valószínűleg mindannyian az Ofotértnél vásárolták.

Ügyesen megoldották, annyira közelről van lefilmezve mindegyikük, hogy csak az arcukra, és az azon lévő szemüvegre tudunk koncentrálni.

Sok féle ember, mindegyikük más, és mindegyikük másmilyen idióta grimaszt vág, de mindegyiküknek ugyanott vannak a szemei, így ha egyszer egynek belenézünk, végignézzük az összesét, a keretekkel együtt.

És az is hatékony reklámnak tűnik, hogy már 1 millióan mellettük döntöttek.
Ennyien azért nem tévedhettek, ugye? Ez az emberek mentalitása.

Az 1000 Ft-os keretár hallatán pedig már nem is gondolkodik senki, még ha nem is szemüveges, akkoris azonnal startol, nehogy elfogyjon az összes keret mire odaér.

Egy dolgon azér gondolkodjunk el, mielőtt rohanunk az Ofotérthez. Hadarva ugyan, de elhangzik ez is: "Akciós feltételek az üzletekben.", ez azért sok mindent elárul.

Jó a zenei aláfestés is, bár a szám címét sajnos nem sikerült kiderítenem, talán majd valaki segít.



Szöveg:

Köszönjük, hogy már 1 millió szemüvegünkhöz adták arcukat.
Ezért mi az új szemüvegekhez a keretet most csak 1000Ft-ért adjuk.

Akciós feltételek az üzletekben.

Ofotért, midnig szem előtt.

Szólj hozzá!

Címkék: ofotért

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamzabalo.blog.hu/api/trackback/id/tr91396599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása