Címkék

airwaves (1) american express (1) best magazin (1) blaupunkt (1) budapest bank (3) cappy (2) cib bank (2) coca cola (3) cws (1) dacia (1) eon (1) fiat (1) ford (1) gastroyal (1) google (1) heineken (1) honda (1) index (1) k&h bank (1) kika (1) kinder (2) knorr (1) kozel (1) közhasznú (1) mcdonalds (1) medve (1) mercedes (1) michelin (1) microsoft (2) miele (1) milka (1) mio (1) mkb bank (1) netpincér (1) ofotért (2) orbit (1) otp bank (1) pannon (4) pepsi (1) peugeot (1) pick (1) raid (1) renault (2) rexona (1) rtl klub (1) skoda (1) soproni (1) t com (1) t online (2) vilmos (1) vodafone (3) volkswagen (1) volvo (1)

Rexona lufi, mert a tinik is büdösek

2008.04.04. 16:32 reklamzabalo

Rexona for teens, mert manapság már a gyerekek is büdösek, és a felnőtteknek való dezodor nem jó nekik, pedig az én időmben még jó volt, furcsa dolog ez. De nekem nem az a feladatom, hogy erről elmélkedjek, inkább a reklámjáról. Szintén érdekes, a körülbelül 16-17 éves tinik a viámparkban szórakoznak. Első blikkre azt mondanám, hogy ez a korosztály manapság nem ide, inkább a bulikba jár, dohányoznak, isznak, és szexelnek, sajnos ez az igazság.

A vidámpark megmaradt a kisgyermekes(5-10 éves) családoknak, de ez a reklám más. Itt a lányzó indulás előtt befújja magát a vadiúj Rexona Tinijével, és annyira, de annyira jó illatú lesz tőle, hogy a fél vidámpark rákattan, vagyis rászagol.

Leginkább ezek a jelenetek a Parfüm - Egy gyilkos története című filmre emlékeztetnek, ahol a főszereplő az általa elkészített parfümöktől úgymond, igen közkedvelt figurává válik, nos itt is ugyanezt látjuk.

Feltűnik a filmben a kivételezés, hiszen a hölgy az első fiút szószerint elhajítja, mikor a másik jobban tetszik neki. Erről eszembe is jut egy másik, nagy botrányt kavart Burger King reklám az Élj mint egy férfi, egyél mint egy férfi nevezetű, az ezzel kapcsolatos felháborodottságot kifejező cikk itt olvasható.

Nos, ez a reklám is valami ilyesmit sugall, csak fordítva. A nők szabadon játszadozhatnak egyszerre több pasival is. Férfitársaim, nosza fogjunk mi is össze, és írjunk a Rexonának egy levelet, mert ugye ez nem szép dolog! :)

Persze a Rexonát használni öröm, megszépít, és magas héliumgáz tartalma miatt a felfújódott udvarló lufiként a magasba repül, akit megtarthatunk mindaddig, amíg nem jön egy másik, nekünk jobban tetsző darab.

Szegény srác egyébként úgy felfújódik, hogy még a pólóján lévő Marilyn Monroe mellei is kibuggyannak. A másodiknak már nagyobb szerecséje van, ő igazi, tökös, belevaló fickónak született, és ezt a főszereplő hölgy is kiszúrja, úgyhogy gyorsan befogja az orrát, nehogy nagyon megszívja magát a nemesgázzal.

Nekem nagyon nem adja ez a reklám, az a kifejezetten idegesítő fajta ...



Szöveg:

Látod mire lehetsz képes az új Rexona tinidezodor illataival?

Rexona. Biztosan számíthatsz rá.

2 komment · 1 trackback

Címkék: rexona

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamzabalo.blog.hu/api/trackback/id/tr27411282

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: KZ Ottó muzikális brogja 2008.05.01. 22:07:28

Kissné Rohonczi Margit: Panaszom van! Le az Burger kinggel!A vidámparkban egy helyes, szeplős bakfislány sorban áll, mögötte egy gusztustalan dagadt hosszú hajú kiéhezett szeplős kamasz. Mindig utáltam az ilyen szeplős pofájú kis vakarékokat, tánciskolába…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rihard 2008.04.15. 22:16:56

A reklámban szereplő lány viszont roppantul helyes ak is szeplőivel és nagyon karakteres. A kérdésem: Hol lehet utánajárni egy reklámfilm szereplőjének a neten? Mert az hogy Google, az ugye kevés. Ha konkrétan ezt a lányt szeretném szerepeltetni egy másik reklámfilmben (nyílván nem Magyarországon készült a film, de tételezzük fel), akkor hogyan tudok kilétének utána nézni? Illetve: Egy reklám készítési helyéről, idejéről, készítő cégről, országról hol lehet adatot szerezni?

somadj · http://kenesevas.hu 2008.05.11. 08:02:31

durva nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása