Címkék

airwaves (1) american express (1) best magazin (1) blaupunkt (1) budapest bank (3) cappy (2) cib bank (2) coca cola (3) cws (1) dacia (1) eon (1) fiat (1) ford (1) gastroyal (1) google (1) heineken (1) honda (1) index (1) k&h bank (1) kika (1) kinder (2) knorr (1) kozel (1) közhasznú (1) mcdonalds (1) medve (1) mercedes (1) michelin (1) microsoft (2) miele (1) milka (1) mio (1) mkb bank (1) netpincér (1) ofotért (2) orbit (1) otp bank (1) pannon (4) pepsi (1) peugeot (1) pick (1) raid (1) renault (2) rexona (1) rtl klub (1) skoda (1) soproni (1) t com (1) t online (2) vilmos (1) vodafone (3) volkswagen (1) volvo (1)

Egy újabb hangulatos Pannon reklám

2008.06.10. 14:18 reklamzabalo

Első körben úgy érzem elnézést kell kérnem a kedves olvasóimtól az igen hosszú kimaradás miatt, de most így alakult az élet. Remélhetőleg újra töretlenül fogom tudni rendszeresen frissíteni a blogot.

Jöjjön is egyből egy újabb, remekbeszabott Pannon reklám. Vélményem szerint ők éreztek rá a legjobban a reklámok elkészítésére, annak ellenére, hogy csak Magyarországon sugározzák filmjeiket.

Az új reklám egyik üzleti előfizetésüket(Üzleti PRO) mutatja be, igen látványosan, és a Pannontól már jól megszokott zenei aláfestéssel. Nyílván emlékszik mindenki a Vodafone hasonló reklámjaira, ahol egy valós riportot próbáltak imitálni, majdhogynem mosópor reklám stílusban mesélte el a kishölgy, hogy neki mekkora álma vált valóra azzal, hogy esküvőszervező lett. Van azért némi színvonalbeli különbség a két reklám között, pedig konkurens termékeket reklámoznak.

Ahogy már leírtam remek a képi világ, hihető, hogy valóban egy induló kisvállalkozást látunk, van egy hangulata a borospincének, és magának a bornak is, valamint az elegáns ruháknak. Nagyon jók a lassítások, és a szereplők is remekül játszák el a szerepüket.

Ismét nem csalódtam a Pannon-ban.


Szöveg:

A Pannon most duplán támogatja a kisvállalkozásokat.
Új Üzleti PRO előfizetéssel most havidíja kétszeresét beszélheti le három hónapon át.

Ráadásul a SonyEricsson S500i új Üzleti PRO előfizetéssel csak nettó 9900Ft.

Pannon. Közel hozzád.

Szólj hozzá!

Címkék: pannon

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamzabalo.blog.hu/api/trackback/id/tr95512987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása