Címkék

airwaves (1) american express (1) best magazin (1) blaupunkt (1) budapest bank (3) cappy (2) cib bank (2) coca cola (3) cws (1) dacia (1) eon (1) fiat (1) ford (1) gastroyal (1) google (1) heineken (1) honda (1) index (1) k&h bank (1) kika (1) kinder (2) knorr (1) kozel (1) közhasznú (1) mcdonalds (1) medve (1) mercedes (1) michelin (1) microsoft (2) miele (1) milka (1) mio (1) mkb bank (1) netpincér (1) ofotért (2) orbit (1) otp bank (1) pannon (4) pepsi (1) peugeot (1) pick (1) raid (1) renault (2) rexona (1) rtl klub (1) skoda (1) soproni (1) t com (1) t online (2) vilmos (1) vodafone (3) volkswagen (1) volvo (1)

Miről is híres Velké Popovice?

2008.06.10. 17:38 reklamzabalo

Egy újabb sör reklám, mostanában rengeteget látni belőlük. Most következzen a Kozel reklámja, amely azt a kicsiny cseh falut próbálja bemutatni, ahol ezt az italt készítik. Ez a csöppnyi falu nem más, mint Velké Popovice.

Ha hihetünk a reklám elején látható táblának, akkor Velké Popovice lakóinak száma 52 fő + egy kecske. Azonban ha ellátogatunk a honlapjukra, rájöhetünk, hogy ez enyhe "túlzás", ugyanis itt leolvasható, hogy a falut 2053-an lakják, de az nem derül ki, hogy a kecskénk benne van e ebben a számban.

A falu Prágától 25 km -re, Dél-Keletre található, és a hivatalos sitejukat elnézve, itt tényleg minden a sör körül forog!

A reklám egyébként ötletes, aranyos, a focis bakiparádé valóban viccesre sikerült.

Az azonban, amikor a gyárban az óriáskémcsövekben a sört az ég felé emelik, kicsit a múltkori laborvizsgálat kapcsán adott vizeletmintámra emlékeztet... Persze ez szubjektív.

E mellett jó a reklám, alkalmas az adott termék reklámozására, nézzük is meg.
Érdekesség még Velké Popovice zászlója, amely balra látható. Nem tévedés, nem véletlenül a magyar zászlót szúrtam be, az egyetlen különbség egy plusz fehér sáv, a piros fölött.
 


Szöveg:

Miről híres egy cseh falu, Velké Popovice?
Sportolóiról?
Neeeeem!
Velké Popovice a sörről híres. A tiszta malátasörről, melyet nagy szakértelemmel készítenek, és nagy örömmel fogyasztanak.

Kozel. Büszkeségünk cseh remekünk.

3 komment · 1 trackback

Címkék: kozel

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamzabalo.blog.hu/api/trackback/id/tr17513364

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Velké Popovice 2011.05.09. 09:08:21

Ahhoz képest, hogy elég nagy sörrajongóvá lettem az utóbbi években, sörgyárat nem sokat látogattam meg eddig. Volt a Carlsberg Koppenhágában ('97) és a Guiness Dublinban ('01), ezzel kész. Az előbbi nagy élmény volt, talán egyszer megírom. Az utób...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csányi Sándor 2008.07.22. 20:15:17

Imádom a Kozel sört. És már jártam Velké Popovice-ben. :-)
Boldogan néztem ahogy az emberek örülnek ennek a jelenségnek. :-)

D3l3t3 2008.07.27. 16:20:58

Mi is kinnt voltunk és nem is olyan rossz!
Hát azt meg kell mondani azért hogy az a sör amit mérnek a sörházban ,az nem olyan mint a hazai Kozel :) ez 100%.
Karakteresebb íze van az eredeti sörnek !
Amugy meg a Kozel barnasör az odavágott nekünk ilyen finom barna sört még nem is ittam én :) nagyon jo volt,kedves emberek kedves kiszolgálás az az igazi hangulat megvan ott, egyszer érdemes megnézni komolyan, na mindenjot ennyit akartam mondani :) !!!

szpsz 2008.10.05. 09:59:06

Miről híres egy cseh falu, Velké Popovice?
Sportolóiról?
Neeeeem!
A kekcskékről?
Neeeem!
Talán szamba?
Neeeem!
Talán rumba?
Neeeeem!
Hát akkor milyen???
Kozel-kozel-kozel!!!
süti beállítások módosítása