Címkék

airwaves (1) american express (1) best magazin (1) blaupunkt (1) budapest bank (3) cappy (2) cib bank (2) coca cola (3) cws (1) dacia (1) eon (1) fiat (1) ford (1) gastroyal (1) google (1) heineken (1) honda (1) index (1) k&h bank (1) kika (1) kinder (2) knorr (1) kozel (1) közhasznú (1) mcdonalds (1) medve (1) mercedes (1) michelin (1) microsoft (2) miele (1) milka (1) mio (1) mkb bank (1) netpincér (1) ofotért (2) orbit (1) otp bank (1) pannon (4) pepsi (1) peugeot (1) pick (1) raid (1) renault (2) rexona (1) rtl klub (1) skoda (1) soproni (1) t com (1) t online (2) vilmos (1) vodafone (3) volkswagen (1) volvo (1)

Újabb alkoholreklám - Fűszeres Vilmos

2008.06.11. 15:50 reklamzabalo

Manapság az alkoholreklámok fénykorát éljük, rögtön itt egy újabb, amely a Zwack Zrt. legújabb italát, a Fűszeres Vilmost reklámozza.
A Vilmos nem egy újkeletű ital, jól ismert mindenki számára, ennek egy különleges, új változata a fűszeres.
Igen nagy promóciót csapnak az új jövevénynek, szórakozóhelyi plakátok, asztali kistáblák, és ennek a reklámkampánynak a része a televíziós reklám is.

Különleges reklám, az élet hozzávalóit mutatja be, mint a:
  • csipetnyi humor
  • romatika, ízlés szerint
  • lazaság bőven
  • valamint jóadag féktelenség
Sajnos az élet mellett az ital hozzávalóiról nem sokat tudunk meg, leszámítva azt, hogy néha átrepül a képen egy fél alma, körte, vagy két fahéjrúd.

Az élet hozzávalóit remek képekkel, és látványos lassításokkal mutatja be, de ami igazán szeniális, az a zenei aláfestés, amely amellett, hogy egy nagyon jó zene, illik is az adott termékhez. A szám egyébként Mark P (markanera) & Nita - Spicy című száma, amely hátom féle verzióban érhető el:

Radio edit
Original
Club Mix

És közben megkóstolni is volt szerencsém, bár az eredeti Vilmosért én nem rajongok annyira, sőt, úgy nagy általánosságban a röviditalokért sem, azért az újdonságokat szeretem kipróbálni. Megérte! Nem igazi pálinka ugyan, de egy igen jóízű ital. Alkoholtartalma kisebb, mint a normál Vilmosnak, az íze/illata pedig abszolult a Berentzen almáéra emlékeztet. Ajánlom, próbáljátok ki ti is!



Szöveg:

Fűszeres Vilmos. Élj jóízűen!

2 komment

Címkék: vilmos

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamzabalo.blog.hu/api/trackback/id/tr61514921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Noi 2008.08.06. 23:32:08

Nekem ez a kedvenc reklámom! Nagyon tetszik! :)

notnever 2010.10.18. 13:47:45

A reklám jó ! De a termék ízvilága viszont nem nyerte el a tetszésem :)
süti beállítások módosítása