Címkék

airwaves (1) american express (1) best magazin (1) blaupunkt (1) budapest bank (3) cappy (2) cib bank (2) coca cola (3) cws (1) dacia (1) eon (1) fiat (1) ford (1) gastroyal (1) google (1) heineken (1) honda (1) index (1) k&h bank (1) kika (1) kinder (2) knorr (1) kozel (1) közhasznú (1) mcdonalds (1) medve (1) mercedes (1) michelin (1) microsoft (2) miele (1) milka (1) mio (1) mkb bank (1) netpincér (1) ofotért (2) orbit (1) otp bank (1) pannon (4) pepsi (1) peugeot (1) pick (1) raid (1) renault (2) rexona (1) rtl klub (1) skoda (1) soproni (1) t com (1) t online (2) vilmos (1) vodafone (3) volkswagen (1) volvo (1)

Mondj nemet a ko(k)szra! - CWS

2008.06.17. 10:55 reklamzabalo

Ugyan nem mai darab a reklám, de még nem írtam róla, és úgy érzem, pótolni kell.
A CWS (Complete Washroom Solutions) név talán nem igazán mond semmit, pedig itthon is kaphatóak a termékeik a CWS-boco Hungary Kft. forgalmazásában. Ahogy a névből is kiderül, fürdőszoba felszereléssel foglalkoznak, de valószínűleg kevesen választanak ilyen termékeket az otthoni fürdőszobájukba, eddig főként csak vendéglátóipari egységek mosdójában találkoztam velük, azokból is csak a puccosabb fajtákban.



Hasonló puccos helyen játszódik ez a reklámjuk is, talán valami jobb féle disco női mosdójában. A szereplő hölgyek igen dekoratívak, látszik, hogy igen tele vannak(legalábbis a pasijaik biztosan). És mint ahogy manapság a gazdagsághoz, és hirnévhez egyre inkább hozzátartoznak a drogok, itt is ez kapja az egyik főszerepet.















Egy külső szemlélő számára igen komikus helyzetet láthatunk, ami főszereplő szöszink számára inkábbb mondható tragikusnak. Majd a jól ismert szlogen, igaz kicsit máskép:
"Say No To Dirt" avagy "Mondj Nemet a Kosznak", talán jobban ismeretes úgy, hogy "Say No To Drugs" - "Mondj Nemet a Drogoknak".

Mondanom sem kell, igazán ötletes! A hölgy reakciója helytálló, mint ahogy a második sikítás is, emberek nem kell ilyesmivel élni, és minden meg van oldva.

Zenei aláfestés igazából nincs, csak a szórakozóhelyről behallatszódó tüc-tüc, nyílván persze ez szándékos, és az alkalomhoz igen jól illő választás.

Kár, hogy ebből a reklámból itthon kimaradtunk, de így talán kicsit pótolható ez az elmaradásunk.

1 komment

Címkék: cws

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamzabalo.blog.hu/api/trackback/id/tr79525081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evanagy 2010.10.22. 13:36:07

Ez a reklám valami zseniális :) Ha lenne rá keretem biztos ilyen wc tisztítót használnék :)
süti beállítások módosítása