Címkék

airwaves (1) american express (1) best magazin (1) blaupunkt (1) budapest bank (3) cappy (2) cib bank (2) coca cola (3) cws (1) dacia (1) eon (1) fiat (1) ford (1) gastroyal (1) google (1) heineken (1) honda (1) index (1) k&h bank (1) kika (1) kinder (2) knorr (1) kozel (1) közhasznú (1) mcdonalds (1) medve (1) mercedes (1) michelin (1) microsoft (2) miele (1) milka (1) mio (1) mkb bank (1) netpincér (1) ofotért (2) orbit (1) otp bank (1) pannon (4) pepsi (1) peugeot (1) pick (1) raid (1) renault (2) rexona (1) rtl klub (1) skoda (1) soproni (1) t com (1) t online (2) vilmos (1) vodafone (3) volkswagen (1) volvo (1)

Elfelejtett narancshéjszélesvászon

2008.06.18. 21:16 reklamzabalo

A Cappynél elkészült az előző reklám folytatása, a hangulat, és a képi világ megmaradt, de hála a jó Istennek, elfelejtették a borzalmasabbnál is borzalmasabb narancshéjszélesvásznat.

Ahogy írtam a látvány hasonló, a képek is, a hossz pedig az előző bődületesen nagy 45 mp után most 30 mp-re redukálódott, nem baj.

Idézem mit írtam az előző cikkben:

Naracshéj mintájú szélesvászon? BORZALMAS!!!

Nem tudom kinek jutott eszébe ekkora marhaság, de ízlése nem sok van, az biztos.

Ezzel a dologgal nagyon elszúrták ezt a reklámot, ami egyébként nagyon is jó lett volna, gyönyörű szép, természetes képi világ, és a szöveg is egész jó alatta....

Minden megmaradt a pro-kbol, az egyetlen con-t pedig javították, így egy remek, a termékhez igen jól illő, hangulatos reklámot hoztak össze, aminél mostmár az összkép is igen tetszetős. Véleméynem szerint kevés az az ember, aki meleg nyári időben, látva a friss gyümölcsöket, a jeget, és a hideg üvegen lecsapódó párát ne kívánná meg ezt az italt, főleg amikor még azt is meglátja, hogy nincs benne tartósítószer.



A szöveg, és az előadásmód egyébként Kaszás Attila Coca-Cola reklámjára emlékeztet.



Szöveg:

Köszönet a frissítő ajándéknak, amivel jól indul a napunk.
Köszönet az őszinte jókedvért.
Annak, ami igazán felfrissít.
A valódi gyümölcsnek, és a hűsítő jégnek, amit a természet ad nekünk.

Cappy Ice Fruit. Tele Frissességgel.

Szólj hozzá!

Címkék: cappy

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamzabalo.blog.hu/api/trackback/id/tr86527948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása