Címkék

airwaves (1) american express (1) best magazin (1) blaupunkt (1) budapest bank (3) cappy (2) cib bank (2) coca cola (3) cws (1) dacia (1) eon (1) fiat (1) ford (1) gastroyal (1) google (1) heineken (1) honda (1) index (1) k&h bank (1) kika (1) kinder (2) knorr (1) kozel (1) közhasznú (1) mcdonalds (1) medve (1) mercedes (1) michelin (1) microsoft (2) miele (1) milka (1) mio (1) mkb bank (1) netpincér (1) ofotért (2) orbit (1) otp bank (1) pannon (4) pepsi (1) peugeot (1) pick (1) raid (1) renault (2) rexona (1) rtl klub (1) skoda (1) soproni (1) t com (1) t online (2) vilmos (1) vodafone (3) volkswagen (1) volvo (1)

CIB Bank - Korizz Te is a menhelyért

2008.02.10. 14:50 reklamzabalo



Talán az egyetlen pozitívum, amit erről a reklámról el tudok mondani, hogy én is szerepeltem benne, nameg a háttérzene. Ugyebár a szöveg alatt Mike Oldfield - Moonlight Shadow -ja hallható, ami vicces, mert a forgatás alatt a Dancin' Queen ment, majdhogynem végig.

Ami nem tetszik az egészben: "Korizz te is a menhelyért", ez a színpad fölött ki is van írva, látható is a reklám elején, valamint közben el is hangzik.
Nagy divat manapság alapítványokat támogatni, legyen szó akár árva, beteg gyerekekről, vagy állatmenhelyekről, stb. Kezdetben azt hittem, ez a reklám is valami hasonló lesz, hiszen most a hagyományos adakozás mellett akár gyűjthetnék az 1-2 Ft -osokat is a menhelynek. De nem, ez csak médiafogás.

A reklám számomra egyáltalán nem valósághű, mű az egész, a szereplők nem túlzottan profik, a 2007 -es év bankjától kicsit jobbat vártam volna, főleg annyi pénzért amennyit belefeccoltak ebbe az egészbe, hiszen 150 statiszta közül a legegyszerűbbek is 6 000 Ft -ot kaptak, ha már beöltöztek valaminek, ez 7 000 Ft -ra nőtt, a szallagot forgató lányok 15 000 Ft -al lettek gazdagabbak, talán a legdurvább a tűzfúlyóknak-forgatóknak volt, hiszen ők félmeztelenül csinálták végig a több mint 12 órás felvételt, mondanom sem kell, körülbelül -10°C -ban, profik voltak, egy azthiszem győri csapat, nem hiszem, hogy oclsón vállalták, de konrtumot nem tudtam kiszedni belőlük. Ezen kívül pedig ottvan a színpadon lévő zenekar, akikre nem igazán értem, hogy mi szükség is volt, hiszen immitálni sem próbálják, hogy játszanának, talán csak a bizonyos "nagy szám" után, mikor Elvis énekel, vagyis elvileg énekel, mert gyakorlatilag azt sem tudta, hogy nyissa a száját, mivel egy árva szót sem tudott a szövegből. Ezt ügyesen megoldották annyival, hogy a sikításokat hozták előtérbe, így a szöveg csak alig hallható, vagyis nem látszik, hogy a főszereplőnek köze nincs az egészhez. Az "Elvist kérjük a színpadra, halló halló, Elvist kérjük a színpadra!" rész pedig egyenesen gáz, körülbelül olyan érzésem van, mint amikor egy nagyobb bevásárló központban Kissné Jolikát várják az irodában, mert telefonja van.

Szöveg: Mindenkit köszöntök idén is a Korizz a menhelyért jótékonysági bálunkon. Vigyázzatok egymásra ma este is, csúszik a jég ... hoppá-hoppá!

-Doki, maga nem tigris?
-Mér' maga flamingó?
-Na kérem a kezét, magára úgyis hiába várok.

Elvist kérjük a színpadra, hallo hallo, Elvist kérjük a színpadra!

-Oh, nekem mennem kell, most jön a nagy szám!
-Milyen nagy szám?

Ez a nagy szám! Egyszerre 33 új fiókot nyitottunk!
Doki! A főnököm!

CIB Bank 2007 -ben az év bankja

3 komment

Címkék: cib bank

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamzabalo.blog.hu/api/trackback/id/tr72333592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lángoló Ördögök · http://langolo-ordogok.uw.hu 2008.02.19. 14:19:16

Hello !


Engem az érdekelne hogy ennek a reklámfilmnek meg van a werk változata. Mert nekem kéne a vágatlan vagy valami !!!

Üdv : a reklámban szereplő tűzzsonglőr csapat

reklamzabalo 2008.02.19. 15:13:52

Szia!

Sajnos nekem nincs meg, és kétlem, hogy bárhol megtalálod a neten. Esetleg próbálj érdeklődni a CIB -nél, vagy az Armada Reklámstúdiónál!

S@ti · http://sati1984.extra.hu 2008.03.25. 20:49:12

Valaki megmondaná, hogy mi az értelme ennek a reklámnak (ha van)?

Számomra olyan volt, mint egy David Lynch-film. Totál összefüggéstelen dolgok, nem értettem, hogy kik szerepelnek benne, nem értettem az alapszitut és nem értettem azt a fordulatot, ami a végén volt. Lehet, hogy nem is volt fordulat. Még ezt se tudom.

Csak azt, hogy nem vagyok flamingó.
süti beállítások módosítása