Címkék

airwaves (1) american express (1) best magazin (1) blaupunkt (1) budapest bank (3) cappy (2) cib bank (2) coca cola (3) cws (1) dacia (1) eon (1) fiat (1) ford (1) gastroyal (1) google (1) heineken (1) honda (1) index (1) k&h bank (1) kika (1) kinder (2) knorr (1) kozel (1) közhasznú (1) mcdonalds (1) medve (1) mercedes (1) michelin (1) microsoft (2) miele (1) milka (1) mio (1) mkb bank (1) netpincér (1) ofotért (2) orbit (1) otp bank (1) pannon (4) pepsi (1) peugeot (1) pick (1) raid (1) renault (2) rexona (1) rtl klub (1) skoda (1) soproni (1) t com (1) t online (2) vilmos (1) vodafone (3) volkswagen (1) volvo (1)

Coca Cola - Kicsiknek, nagyoknak ...

2008.02.10. 04:19 reklamzabalo



Igen, Coca Coláéknál mindig értettek a remek reklámok elkészítéséhez.
Ebből a reklámból nagyon jól leszürhető, hogy egy jó ötlet sokkal többet jelenthet a pénznél. Valószínűleg nem volt nagy anyagi költsége, ennek ellenére nagyon jól sikerült. Talán az egyetlen, amire azt lehet mondani, hogy mindenkire gondoltak benne, szó szerint! Hihetetlen mennyi információ fér bele ebbe az 1 percbe.
Remekbe szabott, igen szolíd zenei aláfestés alatt hallgathatjuk Kaszás Attila hangját:

Szöveg: Kicsiknek, nagyoknak. Telteknek, és karcsúaknak. Optimistáknak és pesszimistáknak. A biztonság megszállotjainak, és a veszélyesen élőknek. Az egyéniségeknek, a feltörekvőknek és a léhűtőknek. Azoknak akik gondolnak a jövőre. A rövidlátóknak, a távollátóknak, és az előrelátóknak. A föld felett lebegőknek, a földön járóknak. Azoknak akik szeretik a meglepetéseket. Éjjel, nappal, úton, útfélen. Dunán innen, Dunán túl. A pusztán, és a Balaton hullámain. Eső előtt, és eső után. Randevúra és családi ebédre. Romatikusoknak, azoknak akik szeretnek, akik nem, akik szívből, akik igazán. A beilleszkedőknek, a kiemelkedőknek. A tisztalelkűeknek, a mosolygósaknak, a zárkózottaknak, és a boldogságtól ordítóknak. Egyedül, kettesben. Együtt a családdal, neked, és nekem. Nekünk mindenkinek.

Minden elfogultság nélkül, nagyon jólsikerült reklám.

2 komment

Címkék: coca cola

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamzabalo.blog.hu/api/trackback/id/tr63333140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dudi 2008.11.23. 01:40:11

Nem tudod esetleg, mi a zene cime, ami alatta megy?

Thx: Dudi

Karacsin 2010.11.04. 14:42:17

Az engem is érdekelne. Nagyon jó kis háttérzene. :D Mellesleg azt írod, hogy nagyon jól sikerült reklám. Nos igen, én nem iszok coca colát, mert az emberiség és a magyarság ellen elkövetett bűnök közé sorolom amit csinál. Az a fajta NYOMJUK, amit produkál már ellenszenvessé teszi a szememben, nem utolsó szempont, hogy nincs egyetlen egy nem egészségtelen cseppje se. Ugyanakkor megjegyezném, hogy még nem láttam rossz reklámot az ő kezükből. :D (általánosítva nézve se)
süti beállítások módosítása