Címkék

airwaves (1) american express (1) best magazin (1) blaupunkt (1) budapest bank (3) cappy (2) cib bank (2) coca cola (3) cws (1) dacia (1) eon (1) fiat (1) ford (1) gastroyal (1) google (1) heineken (1) honda (1) index (1) k&h bank (1) kika (1) kinder (2) knorr (1) kozel (1) közhasznú (1) mcdonalds (1) medve (1) mercedes (1) michelin (1) microsoft (2) miele (1) milka (1) mio (1) mkb bank (1) netpincér (1) ofotért (2) orbit (1) otp bank (1) pannon (4) pepsi (1) peugeot (1) pick (1) raid (1) renault (2) rexona (1) rtl klub (1) skoda (1) soproni (1) t com (1) t online (2) vilmos (1) vodafone (3) volkswagen (1) volvo (1)

T-Home TV - Vacsora? Addig leállunk!

2008.03.18. 00:00 reklamzabalo



A T-Home TV reklámjának főszereplője egy igazi studiót csinál a nappaliból. Fények, megafon, egy TV előfizetés és máris indulhat a forgatás.

Ahogyan a korábbi reklám (Apa, kezdődik!) ez is remekül a tudtunkra adja mit is reklámoz. Ez egy nagyon jó dolog. A régi reklám inkább bugyutaságával hívta fel magára a figyelmet, megjegyzem, azért ez ebből sem hiányzik, de ez már inkább vicces akar lenni, é szerintem tényleg aranyosra sikerült.

Talán szerencsésebb lett volna, ha azt próbálják elhitetni az elején a nézővel, hogy ez valóban egy forgatás, de ez nehézkes, hiszen az indiánok, lovagok, focisták, zene, és a robbanás kicsit nehezen férnek össze, még egy filmbe is, nem hogy egy jelenetbe.
Valamint túl korán látszik a konyhaajtó, a nappali, és a feleség is.

Talán még ütősebb lenne, de azért így sem rossz.

Szöveg:

Az indiánok még várnak, figyelem!

Indul a csata a lovagokkal, tessék!
Ezaz, ezaz, nagyonjó!

A focisták vissza az elejére, igen!

Zene!
Felvétel!
Ott a robbanás, nagyon jó! Haha, jó!

Működik.

Vacsora?
Vacsora? Addig leállunk!

T-Home TV előfizetéssel akkor állítod meg vagy pörgeted vissza az élő adást, amikor jól esik.
Koktél műsorcsomag havi 890Ft-tól.
Hívd a 1412-t!

1 komment

Címkék: t com

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamzabalo.blog.hu/api/trackback/id/tr2385476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nenna 2010.01.30. 18:17:52

béééééééééna:O
süti beállítások módosítása