Címkék

airwaves (1) american express (1) best magazin (1) blaupunkt (1) budapest bank (3) cappy (2) cib bank (2) coca cola (3) cws (1) dacia (1) eon (1) fiat (1) ford (1) gastroyal (1) google (1) heineken (1) honda (1) index (1) k&h bank (1) kika (1) kinder (2) knorr (1) kozel (1) közhasznú (1) mcdonalds (1) medve (1) mercedes (1) michelin (1) microsoft (2) miele (1) milka (1) mio (1) mkb bank (1) netpincér (1) ofotért (2) orbit (1) otp bank (1) pannon (4) pepsi (1) peugeot (1) pick (1) raid (1) renault (2) rexona (1) rtl klub (1) skoda (1) soproni (1) t com (1) t online (2) vilmos (1) vodafone (3) volkswagen (1) volvo (1)

Coca Cola - Happiness Factory

2008.02.11. 11:04 reklamzabalo


Figyelem! Lentebb megtekinthető a Happiness Factory - A Film is!


És íme egy újabb Coca Cola reklám, a Happiness Factory, Coke -éknál ismét kitettek magukért. Egy eképesztően igényesen megalkotott, gyönyörűen megrajzolt, és a részletekre is odafigyelő mesevilág, apró szörnyecskékkel, akik a "Boldogság gyárának" a dolgozói, és minden egyes üveg kóla megalkotása egy örömünnep számukra. Ez a mesevilág a kólaautomatákba van bezárva.

Nagyon érdekes a hirtelen hangulatváltozás, ami kétszer figyelhető meg a filmben, elindul egy normál reklám, majd amikor a szereplő az érmét bedobja a gépbe, hirtelen a mesében találjuk magunkat. A hegyről leguruló pénzérme indítja be a gyártási folyamatot, miközben ez eltűnik a vízesés mögött, a kis helikopter alakú szörnyek már hozzák is az üres, elmosott üveget. A kólával való feltöltésre szolgáló kar egy olyasfajta feketelyuk szerű képződményen keresztül az égből kinőve hozza magával a mennyei nedűt. Ez után az apró cuppogó szőrpamacsok tisztára nyalják az üveg oldalát, majd a csapat kamikaze pilótája kilövés után pont az üveg száján landol kupak-repülőgépével, a beérkezés pillanatában pedig még egy aranyfoga is kirepül, de öröme ettől függetlenül határtalan. Itt érdemes figyelni, hogy a team többi tagja minden munkavédelmi előírást betartva fényvisszaverő mellényt, és ütésálló baseball sapkát visel, ellentétben a Coca Cola egy korábbi reklámjával, amit e miatt később be is tiltottak, talán ennek a jelenetnek van is egy kis jelzésértéke a reklámhatóságokkal szemben.

Egy óriási robotkar ekkor megrgadja az immár teli, lekupakozott üveget, és a világ hófedte tájaira viszi, a másodperc egy töredéke alatt, ahol egy pingvinre emlékeztető lény pont ekkor helyezi rá a már majdnem kész hóemberre a fejét, de ez kicsit furcsán sikerül. Közben a kóla a nagy hidegben egy pillanat alatt lehül, ezt egy nagy hűtőberendezés is segíti, majd egy korábban talán téli horgászat miatt a jégbe vájt léken keresztül egyszercsak eltűnik, a zuhanástól egy újabb égi kar menti meg, amely most egy futószallagra helyezi, mely körül feltűnik a gyár összes dolgozója, és immáron együtt ünneplik meg munkájuk gyümölcsét.

A futószalag végére érve az üveg legurul, és mi is visszacsöppenünk a valóságba, a főszereplőnk kiveszi az üveget az automatából, majd az első korty után sejtelmesen visszatekint az automatára, mintha sejteni valamit ...

Kétség kívül, minden idők egyik legjobb, legszebb, leglátványosabb reklámja, mindig kerekre nyílt szemekkel nézem.

Happiness Factory - A Film


Megvolt a nagy premmier, kinek tetszik, kinek nem, sokan pedig egész estés filmet vártak. Szerintem semmi gond nincs vele, nagyon jólsikerült, humoros kisfilm, bár nekem már abszolult pozitív véleményem volt az eredeti reklámról is.

A film letölthető itt:

HD Video minőségben
PSP minőségben
iPod minőségben

Vagy akár egyből meg is tekinthető:

Szólj hozzá!

Címkék: coca cola

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamzabalo.blog.hu/api/trackback/id/tr38334669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása