Címkék

airwaves (1) american express (1) best magazin (1) blaupunkt (1) budapest bank (3) cappy (2) cib bank (2) coca cola (3) cws (1) dacia (1) eon (1) fiat (1) ford (1) gastroyal (1) google (1) heineken (1) honda (1) index (1) k&h bank (1) kika (1) kinder (2) knorr (1) kozel (1) közhasznú (1) mcdonalds (1) medve (1) mercedes (1) michelin (1) microsoft (2) miele (1) milka (1) mio (1) mkb bank (1) netpincér (1) ofotért (2) orbit (1) otp bank (1) pannon (4) pepsi (1) peugeot (1) pick (1) raid (1) renault (2) rexona (1) rtl klub (1) skoda (1) soproni (1) t com (1) t online (2) vilmos (1) vodafone (3) volkswagen (1) volvo (1)

Best Magazin - Vannak dolgok, amiknek nem tudok ellenállni

2008.03.23. 10:04 reklamzabalo

Valószínűleg az emberek igen nagy százaléka herótot kap a Best, és a hasonló bulvárlapok nevének hallatán. Rengetegen vannak viszont akik imádják, és véleményem szerint sokan csak elmondásuk szerint utálják, valójában viszont megőrülnek egy kis pletykáért, mint ahogy manapság oly sok mindent "divatból" csinálnak az emberek. Ennek ellenére az ilyen termékeknek is kell reklám, valamivel meg kell tudják fogni az olvasókat.
Érdekes hangvételű kisfilm, többször azt hittem elsőre, hogy Ferrero reklám, a képi világ teljesen arra emlékeztet, a bon-bon pedig meg is bizonyosít benne.
Valószínűleg pont ez volt a céljuk, és ezt el is érték.

Szerintem rajtam kívül is sokan felfigyelnek erre a szlogenre: "Vannak dolgok, amiknek nem tudok ellenállni!", és már várják a folytatást. Néhányan csak kíváncsiságból, másoknak már beindul a (perverz) fantáziájuk, majd mindannyian nagyot koppanunk, mikor meglátjuk, hogy ez egy Best magazin reklám.

Rövid reklám, mégis lényegretörő, és még a nézői tekinteteket is vonzza. Nagyon jó a reklámértéke, és a megvalósítás is igényes.

Arról pedig nem az én dolgom beszélni, hogy mit is reklámoz.



Szöveg:

Vannak dolgok, amiknek nem tudok ellenállni.

Best magazin, imádom.

Az e heti Bestben:
23 sztár vár babát.
Most nyerjen utazást, masszázst, vagy csokit a Best-el!

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: best magazin

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamzabalo.blog.hu/api/trackback/id/tr68393165

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: i loved this 2018.12.16. 10:38:13

60 second commercial examples for medical assistant - teizatt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása