Címkék

airwaves (1) american express (1) best magazin (1) blaupunkt (1) budapest bank (3) cappy (2) cib bank (2) coca cola (3) cws (1) dacia (1) eon (1) fiat (1) ford (1) gastroyal (1) google (1) heineken (1) honda (1) index (1) k&h bank (1) kika (1) kinder (2) knorr (1) kozel (1) közhasznú (1) mcdonalds (1) medve (1) mercedes (1) michelin (1) microsoft (2) miele (1) milka (1) mio (1) mkb bank (1) netpincér (1) ofotért (2) orbit (1) otp bank (1) pannon (4) pepsi (1) peugeot (1) pick (1) raid (1) renault (2) rexona (1) rtl klub (1) skoda (1) soproni (1) t com (1) t online (2) vilmos (1) vodafone (3) volkswagen (1) volvo (1)

Pannon - Superdog

2008.03.12. 16:48 reklamzabalo



Hivatalosan a Pannon is Superdogként definiálja a reklámban megjelenő ebet, aminek ha megnézzük, van is alapja, hiszen felveszi a telefont, kikapcsolja a sütőt, rendet rak, és még a leckét is megcsinálja gazdája helyett.

A főszereplő egyébként a korábbi Pannon reklámokból már jól ismert Dió kutya, ha nem is Superdog, de biztosan nagyon okos, idomított állat.

Jó a reklám, ismét, már kezdem magam kellemetlenül érezni, hogy mostanában minden tetszik. Érteni viszont nem értem teljesen. A reklámozott szolgáltatás az, hogy a Praktikum(kártyás) csomag is bevonható mostantól a családbarát kedvezménybe, de ezt csak akkor érthetjük meg, ha a legvégén is odafigyelünk, mert szerintem a történetben erre utaló dolog nincsen.

Gondoljunk csak bele, hasonló szolgáltatást reklámoz mint a Vodafone - Én szeretlek jobban reklámja, ahol remekül ki is jön ez, itt nem.

Így mint reklámfilm, teljesen pozitív a véleményem, viszont a reklámozott szolgáltatásra nem fektetnek elegendő hangsúlyt.

Szöveg:

Szia kicsim! Nem érünk haza időben, kikapcsolnád a sütőt!?
Este vendégek jönnek, remélem nem csináltál rendetlenséget!
És a lecke is kész van, ugye!?


Mostantól Praktikummal is csatlakozhatsz a családi csomaghoz, amelyel 0Ft-os percdíjjal hívhatod szeretteidet.
Rendeld meg most! Így az első 3 hónap havidíjmentes.

A Samsung J700 kártyás csomagban most 19980Ft.

Pannon. Közel hozzád.

1 komment

Címkék: pannon

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamzabalo.blog.hu/api/trackback/id/tr63378078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andi 2008.03.19. 22:36:53

diókutyi nagyon édes!
süti beállítások módosítása