Címkék

airwaves (1) american express (1) best magazin (1) blaupunkt (1) budapest bank (3) cappy (2) cib bank (2) coca cola (3) cws (1) dacia (1) eon (1) fiat (1) ford (1) gastroyal (1) google (1) heineken (1) honda (1) index (1) k&h bank (1) kika (1) kinder (2) knorr (1) kozel (1) közhasznú (1) mcdonalds (1) medve (1) mercedes (1) michelin (1) microsoft (2) miele (1) milka (1) mio (1) mkb bank (1) netpincér (1) ofotért (2) orbit (1) otp bank (1) pannon (4) pepsi (1) peugeot (1) pick (1) raid (1) renault (2) rexona (1) rtl klub (1) skoda (1) soproni (1) t com (1) t online (2) vilmos (1) vodafone (3) volkswagen (1) volvo (1)

Blaupunkt, avagy sex a hátsóülésen

2008.03.21. 20:41 reklamzabalo

Bár nem annyira aktuális a reklám, úgy éreztem semmi féle képpen nem hagyhatom ki, hogy írjak róla. Blaupunkt reklámot nem igazán láttam még kis hazánkban, így televízióban ezt sem, inkább csak az interneten, a videómegosztó oldalakon terjedt.

Leginkább a Peugeot katicás reklámjaira emlékeztet, az a bizonyos "sex az autóban" reklám.
Bár a célközönség nyílvánvalóan érti a dolgot, kíváncsi lennék rá, hogy hány szülő kerül kínos helyzetbe, amikor a lurkók megkérdezik, hogy "apa, mit csinálnak a katicák?".

Furcsállom is, hogy nincsenek nagy botrányok ezen reklámok miatt, látván azt, hogy mi mindenért tudnak balhézni emberek, például a Burger King reklámok, amik támadása szerintem nem minden esetben jogos.

Ez egy nagyon jó, és ötletes reklám. Főleg csak a brandet akarja az emberek fejébe vésni, mert konkrét terméket nem reklámoz, de ez nem is baj. A nép így gondolkodik: ha jó a reklám, akkor biztosan jó a termék is, ez az egyik félnek jó, a másiknak annyira nem, ilyen világban élünk.

A jó ötlet mellé a megvalósítás is jóra, igényesre sikerült. A zene a reklámhoz lett készítve: Alex Peace - Blaupunkt P.I.M.P. (letöltés).

1 komment

Címkék: blaupunkt

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamzabalo.blog.hu/api/trackback/id/tr83391499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zenefan 2008.03.23. 23:46:02

Hát elég rég volt de, 2006 nyarán ment párszor itthon is ez a TOP100as reklám ;)
süti beállítások módosítása