Címkék

airwaves (1) american express (1) best magazin (1) blaupunkt (1) budapest bank (3) cappy (2) cib bank (2) coca cola (3) cws (1) dacia (1) eon (1) fiat (1) ford (1) gastroyal (1) google (1) heineken (1) honda (1) index (1) k&h bank (1) kika (1) kinder (2) knorr (1) kozel (1) közhasznú (1) mcdonalds (1) medve (1) mercedes (1) michelin (1) microsoft (2) miele (1) milka (1) mio (1) mkb bank (1) netpincér (1) ofotért (2) orbit (1) otp bank (1) pannon (4) pepsi (1) peugeot (1) pick (1) raid (1) renault (2) rexona (1) rtl klub (1) skoda (1) soproni (1) t com (1) t online (2) vilmos (1) vodafone (3) volkswagen (1) volvo (1)

Renault - 9 modell töréstesztje

2008.02.18. 20:34 reklamzabalo



A Renault mindig nagyon büszke volt arra, hogy autói igen jó minősítést érnek el a törésteszteken, ez érthető, hiszen a legeslegfontosabb dolog a biztonság.

Ez a reklám is ezt próbálja népszerűsíteni, állítólag 9 új Renault modell ért el maximális, 5 csillagos minősítést az Euro NCAP töréstesztjén. Furcsa módon mutatják ezt be, átjöhetne a reklám akár negatívan is, de figyeltek arra, hogy ez ne így legyen.

Egymás mellett, majd egymásnak száguldó Renault-kat látunk ugyanis, mintha csak táncolnának, illetve az autók reakcióját az ütközésekre. A helyszín egy sivataghoz hasonló nagy síkság, tiszta, világos időben, ez már eleve pozitív hangulatot kölcsönöz.

A törött autók alapesetben negatív hangulatot kölcsönöznek, hiszen legtöbbször baleset, stb. jut róla eszünkbe. A táj szépsége, és az, hogy ha baleset ér minket sokkal nagyobb esélyünk van a túlélésre viszont megszépíti a reklámot.

Az ütközések, egymásnak repülések egyébként nagyon látványosak, jók a lassítások, és a hangeffektek is.

Bennem abszolult nem okoz negatív közérzetet a reklám, sőt, kifejezetten tetszik.

Szöveg:

9 Renault modell ért el maximális, 5 csillagos minősítést az Euro NCAP törésteszten.
Válasszon a Renault biztonságos modelljei közül!
Renault Mégane Limousine klímával már 2 999 000 Ft-tól.

Szólj hozzá!

Címkék: renault

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamzabalo.blog.hu/api/trackback/id/tr54344752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása