Címkék

airwaves (1) american express (1) best magazin (1) blaupunkt (1) budapest bank (3) cappy (2) cib bank (2) coca cola (3) cws (1) dacia (1) eon (1) fiat (1) ford (1) gastroyal (1) google (1) heineken (1) honda (1) index (1) k&h bank (1) kika (1) kinder (2) knorr (1) kozel (1) közhasznú (1) mcdonalds (1) medve (1) mercedes (1) michelin (1) microsoft (2) miele (1) milka (1) mio (1) mkb bank (1) netpincér (1) ofotért (2) orbit (1) otp bank (1) pannon (4) pepsi (1) peugeot (1) pick (1) raid (1) renault (2) rexona (1) rtl klub (1) skoda (1) soproni (1) t com (1) t online (2) vilmos (1) vodafone (3) volkswagen (1) volvo (1)

Pick - Azért van amiben egyetértünk

2008.03.15. 18:30 reklamzabalo



Kicsit kellemetlen, ha egy házasságban a két fél csak a pillepulykakolbászban ért egyet, ennek ellenére meglehetősen harmónikusnak tűnik a kapcsolatuk. Nem tudom, vajon házas életet hogyan élnek, mert egyikükből sem nézem ki, hogy átmerészkedne a másik fél oldalára. Kicsit olyan hatása van az egésznek, mint amikor a házastársak elválnak, de a lakást megfelezik, és egymás mellett élnek tovább, csak külön emeleten, és a nő továbbra is főz, és mossa az exférje gatyáit.

Persze ez mind már csak a történet továbbgondolása, mert annyira nem rossz a reklám. Jól néz ki a kontraszt a két oldal között, és eléggé éles is az elhatárolódás. Az elején olyan, mintha két külön lakást látnánk, de a végére, mire a reggelire kerül a sor, megvan a kellő harmónia közöttük.
Mindkét lakásnak(lakásrésznek) nagyon jó a berendezése, ez sokban feldobja a film képi világát.

A lány mutatja be a fiút, és azt mondja róla, hogy nagyon precíz, vele ellentétben. Ezt megerősíti az az apróság, hogy a fiúnak nem, a lánynak viszont több helyen is átlógnak tárgyai a másik oldalra, jó, hogy még erre is figyeltek.

Örülök, hogy egy újabb jó magyar reklámot láttam.

Szöveg:

Annyira precíz, hogy néha azt hiszem, évekre előre tudja mit akar.
Én jobban szeretem a váratlan helyzeteket. Akkor érzem magam igazán jól.
Persze van valami, amiben én is az állandóságra vágyom.
Ebben tökéletesen egyetértünk.

Pick Pillepulykakolbász termékcsalád.
Azért van amiben egyetértünk.

Szólj hozzá!

Címkék: pick

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamzabalo.blog.hu/api/trackback/id/tr96382291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása