Címkék

airwaves (1) american express (1) best magazin (1) blaupunkt (1) budapest bank (3) cappy (2) cib bank (2) coca cola (3) cws (1) dacia (1) eon (1) fiat (1) ford (1) gastroyal (1) google (1) heineken (1) honda (1) index (1) k&h bank (1) kika (1) kinder (2) knorr (1) kozel (1) közhasznú (1) mcdonalds (1) medve (1) mercedes (1) michelin (1) microsoft (2) miele (1) milka (1) mio (1) mkb bank (1) netpincér (1) ofotért (2) orbit (1) otp bank (1) pannon (4) pepsi (1) peugeot (1) pick (1) raid (1) renault (2) rexona (1) rtl klub (1) skoda (1) soproni (1) t com (1) t online (2) vilmos (1) vodafone (3) volkswagen (1) volvo (1)

Renault törésteszt, kicsit másképp

2008.03.28. 22:34 reklamzabalo

Egyik olvasóm küldte be ezt a videót, egy korábbi cikkel, a Renault törésteszt reklámfilmjével kapcsolatban. Azért úgy néz ki őket is össze lehet törni. :)

A videót ő maga vágta így össze a Renault reklámjával. Bár tudom, hogy ez nem komikus dolog, én sok helyen jót mosolyogtam a borulásokon. Ezek nem tűnnek halálosnak, csak olyan kis lightosak, tetszik, amikor a kanyarban az egyik autó a másik feje tetejére áll, pedig már kezdtek örülni, hogy megúszták borulás nélkül. :)

A vége felé pedig, ahol egy rosszul bevett kanyar után 180˚-os fordulat, de a srácot nem érdekli különösebben, hogy merre is megy, folytatja erre. Ez teljesen arra emlékeztet, amikor a Media Marktban látom Xbox-ozni a 6 éves gyerekeket, akiket még az sem zavar, hogy az a cseszett nagy WRONG WAY felirat takarja a kilátást.

Szólj hozzá!

Címkék: renault

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamzabalo.blog.hu/api/trackback/id/tr28401300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása