Címkék

airwaves (1) american express (1) best magazin (1) blaupunkt (1) budapest bank (3) cappy (2) cib bank (2) coca cola (3) cws (1) dacia (1) eon (1) fiat (1) ford (1) gastroyal (1) google (1) heineken (1) honda (1) index (1) k&h bank (1) kika (1) kinder (2) knorr (1) kozel (1) közhasznú (1) mcdonalds (1) medve (1) mercedes (1) michelin (1) microsoft (2) miele (1) milka (1) mio (1) mkb bank (1) netpincér (1) ofotért (2) orbit (1) otp bank (1) pannon (4) pepsi (1) peugeot (1) pick (1) raid (1) renault (2) rexona (1) rtl klub (1) skoda (1) soproni (1) t com (1) t online (2) vilmos (1) vodafone (3) volkswagen (1) volvo (1)

Honda Accord - Dominóeffektus

2008.02.13. 17:16 reklamzabalo



Egyik barátom hívta fel erre a reklámra a figyelmemet. Bár magyar csatornán még nem láttam, valóban a Coca Cola - Happiness Factory és a Ford Focus reklámjához hasonló, és jól megcsinált reklám, ezért érdemes róla beszélni.

A hossza két perc, nekem kicsit sok, a végére már unalmas, mert ugye igazából izgalmas dolog nem történik benne, de ez nem olyan vészes hiba, csak lehet sokan nem győzik kivárni a végét, így meg sem tudják mit is reklámoz valójában.

Ahogy a Ford reklémjában is, itt is két autó a reklám szereplője, egyik darabjaira bontva, ennek darabjai alkotják a Rube Goldberg gép elemeit, a másik pedig a végén az összképet.

Ez az ide dőlök, odalibbenek, amoda esek, lecsöppenek, meglököm, átlibikókázok stílus engem leginkább egy Tom & Jerry részre emlékeztet, mondanom sem kell, ez volt a kedvenc részem:



De természetesen fiatalkorom egyik nagy favorit 386 -os játéka, a Tim is beugrik.

A reklám ügyesen meg van csinálva, ennek ellenére néhol vannak hihetetlen dolgok, amik fizikailag képtelenségnek tűnnek, ilyen például az, amikor a kerekek gurulnak a lejtőn felfelé, vagy amikor a kipufogódob gurul.

A folyamat során sokmindent nem tudunk meg a kocsiról, csak néhány dolgot, mint például az esőérzékelős ablaktörlő, vagy a sokhangszórós hifi rendszer.

Jó a reklám egyszer érdemes megnézni, csak kicsit rövidebbre, lényegretörőbbre is csinálhatták volna. Kíváncsi vagyok, el fog e érni hozzánk is.

1 komment

Címkék: honda

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamzabalo.blog.hu/api/trackback/id/tr100337876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

almanach 2010.11.04. 13:40:46

végülis nem rossz, sok mozzanat elég kamunak tűnik benne, de azon kívül, nem vészes :)
süti beállítások módosítása