Címkék

airwaves (1) american express (1) best magazin (1) blaupunkt (1) budapest bank (3) cappy (2) cib bank (2) coca cola (3) cws (1) dacia (1) eon (1) fiat (1) ford (1) gastroyal (1) google (1) heineken (1) honda (1) index (1) k&h bank (1) kika (1) kinder (2) knorr (1) kozel (1) közhasznú (1) mcdonalds (1) medve (1) mercedes (1) michelin (1) microsoft (2) miele (1) milka (1) mio (1) mkb bank (1) netpincér (1) ofotért (2) orbit (1) otp bank (1) pannon (4) pepsi (1) peugeot (1) pick (1) raid (1) renault (2) rexona (1) rtl klub (1) skoda (1) soproni (1) t com (1) t online (2) vilmos (1) vodafone (3) volkswagen (1) volvo (1)

NetPincér - Úgy ennék valamit vazzeg

2008.03.26. 16:56 reklamzabalo

Most lettem csak figyelmes, ép itt, a saját blogomban a NetPincér.hu egyik reklámjára. A NetPincér.hu azon éttermeket gyűjti össze az országban, amelyek ételházhozszállítással foglalkoznak, megkönnyítve ezzel számunkra az ételrendelést.


Ez egy Google AdSense hirdetés, ezért nem tudtam eddig róla. A hozzá nem értők kedvéért, a Google AdSense működése, saját definíciójuk szerint:

A Google AdSense webhelyének tartalmához kapcsolódó hirdetéseket jelenít meg oldalain, Ön pedig minden alkalommal bevételre tesz szert, amikor a látogatók a hirdetésekre kattintanak.

Idáig minden rendben is van, folyamatosan jelennek meg a hirdetések, köztük a NetPincér.hu-jé is, amely itt látható, "lefényképezve", de megpróbálom reprezentálni is.

    Úgy ennék valamit vazzeg
    Pizza, sushi, olasz kaja,
    250 kajálda kínálatából választhatok.
    www.NetPincer.hu

Kicsit nyers, de valóban figyelemfelkeltő. Azt, hogy mennyire hatékony, a hirdetőnek kellene megmondania. Biztosan van viszont egy kör, akit ez megbotránkoztat, de valószínűleg, az emberiség nagyon kicsi százalékát teszi ki, és ők nem azok, akik valaha is az interneten ételt rendelnének.

2 komment

Címkék: netpincér

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamzabalo.blog.hu/api/trackback/id/tr79397804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NetPincér.hu · http://www.netpincer.hu 2008.03.26. 19:39:17

Gálvölgyi után szabadon - talán ez is lehetne a fenti hirdetés szlogenje. Talán annyit fűznénk hozzá, hogy nem kívánunk elmenni a Benetton által alkalmazott megbotránkoztatási szintig, de néha nem árt feldobni a néha teljesen száraz hirdetési szövegeket.

Gábor 2008.05.06. 18:33:49

Azért ha úgy írnám le, hogy "bas*d meg", akkor valószínűleg már neked sem tetszene.
Ne felejtsük már el, hogy mit jelent!!!
Ez szerintem nem kreatív, hanem bumburnyák.
Igaz, jópáran felkapják rá a fejüket.
Viszont nem egy bloggerrel beszéltem, aki mostmár szűri ezt a hirdetést, mert kicsapta náluk a biztosítékot.
süti beállítások módosítása