Címkék

airwaves (1) american express (1) best magazin (1) blaupunkt (1) budapest bank (3) cappy (2) cib bank (2) coca cola (3) cws (1) dacia (1) eon (1) fiat (1) ford (1) gastroyal (1) google (1) heineken (1) honda (1) index (1) k&h bank (1) kika (1) kinder (2) knorr (1) kozel (1) közhasznú (1) mcdonalds (1) medve (1) mercedes (1) michelin (1) microsoft (2) miele (1) milka (1) mio (1) mkb bank (1) netpincér (1) ofotért (2) orbit (1) otp bank (1) pannon (4) pepsi (1) peugeot (1) pick (1) raid (1) renault (2) rexona (1) rtl klub (1) skoda (1) soproni (1) t com (1) t online (2) vilmos (1) vodafone (3) volkswagen (1) volvo (1)

Kiabáló szúnyogírtók

2008.06.17. 15:49 reklamzabalo

Érdekes szerzemény a Raid új reklámja, csak úgy, mint maga a termék is, amit reklámoz. Maga a termék elmondásuk szerint egy olyan szúnyog (és légy) riasztó, amely megkímél minket minden kellemetlenségtől, mint a lapkacsere, vagy az illatanyagok.

Ezt persze be lehetne mutatni a megszokott unalmas módon is, de ezt ebben a reklámban kicsit másképp teszik, nézzük miről is van szó.

Igazán erdeti, nagy ötlet nincs, viszont a nézők figyelmét abszolult vonzza, az elején hallható hangos kiabálások igazán figyelemfelkeltőek, még annak is, aki nem nézi a tévét, csak be van mellette kapcsolva.

Az ordibáló szúnyogirtók szerintem nem viccesek, történet sincs, látványos elem is hiányzik, a reklámérték mégis igen magasnak mondható, hiszen a figyelmet felhívja, a brandet gyorsan az emberek fejébe vési. És ez a lényeg.

Bár az emlékezetben biztosan nem marad meg sokáig, magára a termékre emlékezni fognak az emberek, még akkor is amikor következőnek nagybevásárlást tartanak az egyik bevásárlóközpontban.




Szöveg:

Hé, kifogyott a lapka. Ki tölt meg, de gyorsan?
Ne hagyj bekapcsolva egész nap!
Ott is repül egy! Fújd le velem!
Kifogytam! Teljesen kifogytam! Csinálj valamit!

A szúnyogírtók jobban zavarják, mint maguk a szúnyogok?
Próbálja ki az új Raid Night&Day korongot, amely préselt homok technológiával készült.
Oldószer és illatmentes. Éjjel a szúnyogok, nappal a legyek ellen nyújt védelmet.

Ne! Ne a padlásra!
Halgass! Kikapcs!

Új Raid Night&Day. Felejtse el a legyeket a szúnyogokat és a bosszúságot.

2 komment

Címkék: raid

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamzabalo.blog.hu/api/trackback/id/tr37525629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mámorka 2010.10.27. 10:52:24

Harmatgyengék a reklámok mostanában.

MártonFull 2010.11.03. 10:38:50

Ez mondjuk ielég direkt reklám volt, jobb szeretem ha kicsit indirektebb mondjuk egy mókás szituáció keretébe teszik bele ezeket a beszélő micsodákat és nem az a lényeg hogy cserélj ki hanem valami más, pl valamilyen vicces szituásióban utalnak rá hogy kifogytam, mondjuk odarepül a szúnyog rászáll pihenni és akkor hirtelen bekapja de a rácsok közt kiszökik és erre valami duma hogy ha kifogyott nem olyan hatékony... Vagy valami ilyesmi, de semmiképp sem ilyen abszolute direkt reklám hogy márpedig cserélj ki...
süti beállítások módosítása