Címkék

airwaves (1) american express (1) best magazin (1) blaupunkt (1) budapest bank (3) cappy (2) cib bank (2) coca cola (3) cws (1) dacia (1) eon (1) fiat (1) ford (1) gastroyal (1) google (1) heineken (1) honda (1) index (1) k&h bank (1) kika (1) kinder (2) knorr (1) kozel (1) közhasznú (1) mcdonalds (1) medve (1) mercedes (1) michelin (1) microsoft (2) miele (1) milka (1) mio (1) mkb bank (1) netpincér (1) ofotért (2) orbit (1) otp bank (1) pannon (4) pepsi (1) peugeot (1) pick (1) raid (1) renault (2) rexona (1) rtl klub (1) skoda (1) soproni (1) t com (1) t online (2) vilmos (1) vodafone (3) volkswagen (1) volvo (1)

Cappy - Narancshéjszélesvászon

2008.03.14. 18:27 reklamzabalo



Naracshéj mintájú szélesvászon? BORZALMAS!!!

Nem tudom kinek jutott eszébe ekkora marhaság, de ízlése nem sok van, az biztos.

Ezzel a dologgal nagyon elszúrták ezt a reklámot, ami egyébként nagyon is jó lett volna, gyönyörű szép, természetes képi világ, és a szöveg is egész jó alatta.

Nem lehetett olcsó összehozni ezt a reklámot, arról nem is beszélve, hogy sugározni is kell, itt pedig az ár függ a film hosszától is.
Egy fél perces reklám már hosszúnak mondható, nos, a Cappy-nek ez 45 másodpercesre sikerült.

Nem is lenne ezzel gond, nagyon gusztusos a sok friss gyümölcs, nagyon szép tájakat láthatunk, csak körülbelül olyan érzésem van, mint amikor új szemüveget veszek, és napokba telik megszokni azt, hogy látom a keretet, addig mindig zavar, hogy ott van valami a látóteremben.

Ebből is látszik, hogy néha egy jó dologot is el lehet rontani a fölösleges csicsával.

Szöveg:

Köszönet annak, ami megvédett téged a fagyos reggeleken.
Annak, ami gondoskodott rólad, miközben növekedtél.
Annak, amitől megteltél egészséggel.
Amitől élet, és jókedv árad belőled.
Ami megőrízte benned az ízeket, óvott, és melegen tartott.
Köszönet mindennek, ami természetes, megvéd és gondoskodik rólad.
Ami a gyümölcs ajándéka, neked, és mindenkinek.

Új Cappy. Tele természettel.

100%-os narancslé, 1 l-es praktikus palackban.

1 komment

Címkék: cappy

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamzabalo.blog.hu/api/trackback/id/tr80381131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása