Címkék

airwaves (1) american express (1) best magazin (1) blaupunkt (1) budapest bank (3) cappy (2) cib bank (2) coca cola (3) cws (1) dacia (1) eon (1) fiat (1) ford (1) gastroyal (1) google (1) heineken (1) honda (1) index (1) k&h bank (1) kika (1) kinder (2) knorr (1) kozel (1) közhasznú (1) mcdonalds (1) medve (1) mercedes (1) michelin (1) microsoft (2) miele (1) milka (1) mio (1) mkb bank (1) netpincér (1) ofotért (2) orbit (1) otp bank (1) pannon (4) pepsi (1) peugeot (1) pick (1) raid (1) renault (2) rexona (1) rtl klub (1) skoda (1) soproni (1) t com (1) t online (2) vilmos (1) vodafone (3) volkswagen (1) volvo (1)

MKB Bank - Mindenkinek megvan a saját világa

2008.03.17. 14:38 reklamzabalo



Egy újabb nagyon hangulatos reklám, most az MKB Banktól. Szeretem a többitől eltérő, különleges reklámokat.

Nem tudom, hogy véletlen-e, de engem az egész a Kis herceg-re emlékeztet.


Amiből úgy érzem, hogy ez szándékos volt:

Az asztalnál ülő, könyvet lapozgató tudós, majd a bolygóján(világában) egyedül, ráadásul repülővel játszó, szőke kisfiú.

Egyszerűen lehengerel ez a reklám, olyan képi világot és hangulatot varázsol elénk, mint például a Happiness Factory.
Egy igazi mesevilágba csöppenünk bele, de itt a szereplők valóságosak, és minden idők egyik legsikeresebb meséjét adják elő.

A zene is teljes mértékben illik a képi világhoz, tökéletes! Egy tökéletes magyar reklám, örülök, hogy egyre több ilyen van!

Lehet, hogy lassan eljutunk odáig, hogy a nézőközönség nagyrésze nem fog rögtön herótot kapni a reklámblokkoktól? Ilyen reklámokat már érdemes nézni.

Szöveg:

Mindenkinek megvan a saját világa. Ön milyet képzel el magának?
Csak egy lépés választja el a képzeletet, a valóságtól, hiszen az MKB Bank segít, hogy tervei ne csak álmok maradjanak. Tegye teljessé saját világát!

MKB Bank. Személyesen Önnek.


 

II. rész




A reklám folytatásában egy öttagú család egy tandembiciklin kerekezve keresi álamai otthonát, amely folyton elrohan előlük, majd miután a cilinderes úriember megmutatja a helyes utat, egyből megtalálják azt.

A képi világ és a zene maradt, jó kiegészítés az eredeti reklámhoz.

Szöveg:

Nem is sejti, milyen közel jár álmai otthonához.

Hiszen az MKB kivételes lakáshitellel nincs szerződéskötési díj, nincs első 3 havi kamat, és a közjegyzői díjat is visszatérítjük. THM: 6,07%.

Tegye teljessé saját világát! MKB Bank.

2 komment

Címkék: mkb bank

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamzabalo.blog.hu/api/trackback/id/tr64384559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zoli 2008.05.08. 20:09:54

Bocsi, nem tudod véletlenül, hogy ennek a reklámnak a zenéje külön hozzá íródott, vagy egy létező szám? Ha egy létező szám akkor nem tudod a címet és az előadót? Köszi.

ememel 2009.12.05. 12:25:40

nagyon hasonlít ehhez, de szeritnem nem az:
A Beautiful Mind - 01 A Kaleidoscope of Mathematics
süti beállítások módosítása